Όλες οι κατηγορίες

Αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο περίβλημα φίλτρου

Αρχική σελίδα> Προϊόντα > Υγρή διήθηση > Αυτόματο αυτοκαθαριζόμενο περίβλημα φίλτρου

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

4.1backwashing_automatic_filter_housing_system_bcmseries-21
4.2
4.3
4.4
Backwashing Αυτόματο σύστημα περιβλήματος φίλτρου Bcmseries
Backwashing Αυτόματο σύστημα περιβλήματος φίλτρου Bcmseries
Backwashing Αυτόματο σύστημα περιβλήματος φίλτρου Bcmseries
Backwashing Αυτόματο σύστημα περιβλήματος φίλτρου Bcmseries

Backwashing Αυτόματο σύστημα περιβλήματος φίλτρου Bcmseries


Περιγραφή

Πλήρες αυτόματο περίβλημα φίλτρου πλυσίματος πλάτης σειράς BCM”

Το περίβλημα φίλτρου πλήρους αυτόματης πλύσης πλάτης BCM είναι κατάλληλο για φιλτράρισμα ακαθαρσιών σωματιδίων υγρού υψηλής ροής, υψηλής ταχύτητας και χαμηλού ιξώδους.

Το περίβλημα του φίλτρου πλήρους αυτόματης πλύσης πλάτης BCM είναι ένα μηχανικό και ηλεκτρικό προϊόν με τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

.λογικό σχέδιο

.υψηλή απόδοση φιλτραρίσματος

.χαμηλό λειτουργικό κόστος

.συνεχές φιλτράρισμα στη διαδικασία πλύσης πλάτης κ.λπ

Χρησιμοποιείται ευρέως στη μεταλλουργία, τη χημική, την ηλεκτρική ενέργεια, το νερό έγχυσης κοιτασμάτων πετρελαίου, το νερό έρματος, τη φιλική προς το περιβάλλον επεξεργασία νερού κ.λπ.

Αρχή λειτουργίας του περιβλήματος πλήρους αυτόματης πλύσης φίλτρου BCM:

Το φιλτραρισμένο υγρό ρέει από την είσοδο στο περίβλημα του φίλτρου, μετά περνώντας από την πλάκα στερέωσης στο περίβλημα του φίλτρου, το υγρό ρέει από το στοιχείο φίλτρου μέσα προς τα έξω. Στη συνέχεια ρέει έξω από την έξοδο του δοχείου φίλτρου. Οι ακαθαρσίες που παράγονται από το φίλτρο πίσω πλύσης ρέουν έξω από την εκροή λυμάτων.

Πλεονεκτήματα του φίλτρου backwash

1. Ο εξοπλισμός φίλτρου υιοθετεί την εσωτερική μηχανική δομή της πατενταρισμένης τεχνολογίας, διασφαλίζοντας την πραγματική λειτουργία backwash που μπορεί να αφαιρέσει πλήρως τις ακαθαρσίες που παγιδεύονται από την οθόνη του φίλτρου, χωρίς νεκρές γωνίες και εξασθένηση ροής, παρέχοντας υψηλότερη απόδοση φίλτρου και μεγάλη διάρκεια ζωής.

2. Ο εξοπλισμός φιλτραρίσματος είναι κατασκευασμένος από φίλτρα 304, 316L 2205, MONEL και άλλες σφηνοειδείς οθόνες. Τα οποία έχουν υψηλή αντοχή, υψηλή ακρίβεια, αντοχή στη διάβρωση και την υψηλότερη ακρίβεια φιλτραρίσματος 25 microns.

3. Ο εξοπλισμός φιλτραρίσματος μπορεί να εξασφαλίσει αυτόματη οπίσθια πλύση μέσω των δικών του λειτουργιών ανάκτησης και απόκρισης και μπορεί να αντιμετωπίσει ασταθείς διακυμάνσεις της ποιότητας του νερού χωρίς χειροκίνητη παρέμβαση.

4. Το σύστημα ελέγχου του εξοπλισμού φιλτραρίσματος είναι ευαίσθητο και λειτουργεί με ακρίβεια. Οι τιμές διαφορικής πίεσης και ρύθμισης χρόνου αντίστροφης πλύσης μπορούν να ρυθμιστούν με ευελιξία ανάλογα με τις διαφορετικές πηγές νερού και την ακρίβεια φιλτραρίσματος.

5. Κατά το πλύσιμο του εξοπλισμού φίλτρου, κάθε ομάδα φίλτρων πρέπει να πλένεται εκ νέου με τη σειρά. Για να διασφαλίσετε ότι η οθόνη του φίλτρου καθαρίζεται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα χωρίς να επηρεάζονται άλλα φίλτρα και συνεχίστε να φιλτράρετε.

6. Ο εξοπλισμός φιλτραρίσματος υιοθετεί τη βαλβίδα πεπιεσμένου αέρα, οπότε ο χρόνος πλύσης πίσω είναι σύντομος. Η κατανάλωση νερού πλύσης πλάτης είναι μικρή και το περιβάλλον οικονομικό.

7. Ο εξοπλισμός φίλτρου έχει συμπαγή και λογική σχεδίαση δομής, μικρή επιφάνεια δαπέδου, ευέλικτη και βολική εγκατάσταση και κίνηση.

8. Ο εξοπλισμός φίλτρου έχει λίγα ευάλωτα εξαρτήματα. δεν είναι αναλώσιμα και έχουν χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης. Έχουν απλή λειτουργία και διαχείριση.

9. Η κατάσταση λειτουργίας του εξοπλισμού φιλτραρίσματος εμφανίζεται από την οθόνη αφής ή την ψηφιακή οθόνη και οι ρυθμίσεις διαφορικής πίεσης και χρόνου είναι βολικές και εύχρηστες. .

Πως δουλεύει?

Όταν το υγρό ρέει μέσα από το στοιχείο φίλτρου. Τα στερεά σωματίδια θα παγιδευτούν στην εσωτερική πλευρά του στοιχείου φίλτρου. Με την αύξηση των ρύπων αυξάνεται σταδιακά η διαφορική πίεση μεταξύ της μολυσμένης πλευράς και της καθαρής πλευράς του φίλτρου. Όταν η διαφορική πίεση φτάσει την καθορισμένη τιμή, ο μετρητής διαφορικής πίεσης στέλνει ένα μήνυμα και το περίβλημα του φίλτρου ξεκινά την αυτόματη διαδικασία πλύσης πίσω.

Διαδικασία πλυσίματος πλάτης:

1. Ο ηλεκτροκινητήρας κινεί τον βραχίονα πλύσης για να περιστρέφεται από τον άξονα του γρύλου, η γωνία περιστροφής του βραχίονα πλύσης ελέγχεται από έναν φωτοηλεκτρικό διακόπτη τοποθέτησης, ο οποίος θα τον ευθυγραμμίσει με το καθαρισμένο φίλτρο.

2. Η βαλβίδα αποστράγγισης είναι ανοιχτή, έτσι ώστε να σχηματιστεί διαφορική πίεση μεταξύ του στοιχείου φίλτρου της εξωτερικής (καθαρής πλευράς) και της αποστράγγισης ρύπων.

3. Υπό τη δράση της διαφοράς πίεσης, το υγρό της καθαρής πλευράς θα ρέει από το καθαρισμένο φίλτρο έξω προς τα μέσα για να πραγματοποιήσει τη διαδικασία πλύσης πίσω, οι ρύποι που συσσωρεύονται στην εσωτερική πλευρά της οθόνης του φίλτρου θα ξεπλυθούν και θα ρέουν έξω από το φίλτρο μέσω του εκροή λυμάτων.

4. Ο χρόνος πίσω πλύσης κάθε στοιχείου φίλτρου έχει ρυθμιστεί, οπότε όταν επιτευχθεί ο χρόνος πίσω πλύσης, η βαλβίδα εκκένωσης της ρύπανσης θα είναι κοντά και αυτή η διαδικασία πλύσης πίσω του στοιχείου φίλτρου έχει τελειώσει, τότε ο κινητήρας μετάδοσης κίνησης θα οδηγήσει τον βραχίονα πλύσης στο γυρίστε ξανά, περνώντας το πίσω πλύσιμο στο επόμενο σετ φίλτρων, η βαλβίδα αποχέτευσης θα ανοίξει ξανά και ούτω καθεξής για να πραγματοποιηθεί η διαδικασία πλύσης πίσω σε κάθε πλέγμα.

5. Αφού ολοκληρωθεί όλος ο καθαρισμός του φίλτρου, ο βραχίονας πλύσης επιστρέφει στην αρχική του θέση υπό τον έλεγχο του φωτοηλεκτρικού διακόπτη, πράγμα που σημαίνει ότι ένας κύκλος πλύσης στο πίσω μέρος έχει τελειώσει.

6. Επειδή το οπίσθιο πλύσιμο συμβαίνει με ένα σύνολο φίλτρων με τη σειρά του, επομένως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας το φίλτρο μπορεί να διατηρήσει μια συνεχή κατάσταση φιλτραρίσματος υγρού.

Επαναφορά της διαδικασίας πλύσης:

1. Ρύθμιση διαφορικής πίεσης: το φίλτρο έχει διαφορικό μανόμετρο, το οποίο χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της διαφορικής πίεσης του φίλτρου.

2. Ρύθμιση ώρας: το κιβώτιο ελέγχου διαθέτει συσκευή ρύθμισης χρόνου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά του κύκλου της διαδικασίας πλύσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χρήστη. Η ρύθμιση διαφορικής πίεσης και η ρύθμιση ώρας είναι η αυτόματη διαδικασία διαμόρφωσης πλύσης πίσω, οι δύο ρυθμίσεις υπάρχουν ταυτόχρονα, ενώ η ρύθμιση πίεσης είναι προηγούμενη.

3. Χειροκίνητη εκκίνηση: Εκτός από τη ρύθμιση διαφορικής πίεσης και τη ρύθμιση χρόνου αυτόματης διαδικασίας πλύσης πλάτης. Υπάρχει επίσης το κλειδί TEST για χειροκίνητη εκκίνηση της διαδικασίας, το οποίο χρησιμοποιείται για εντοπισμό σφαλμάτων και συντήρηση.

4. Το σύστημα ελέγχου εξοπλισμού φίλτρου είναι ευαίσθητη, ακριβής λειτουργία και μπορεί να ρυθμίσει ευέλικτα τη διαφορική πίεση και την τιμή ρύθμισης χρόνου του πίσω πλυσίματος με βάση τη διαφορετική ακρίβεια νερού και φίλτρου.

5.Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πλύσης πλάτης, κάθε δοχείο φίλτρου πραγματοποιείται με τη σειρά του πίσω πλυσίματος. που διασφαλίζει την ασφάλεια της οθόνης του φίλτρου, τον αποτελεσματικό καθαρισμό, ενώ άλλα φίλτρα δεν επηρεάζονται και συνεχίζουν να φιλτράρονται.

6.Ο εξοπλισμός φιλτραρίσματος έχει λιγότερα ευάλωτα μέρη, χωρίς αναλώσιμο υλικό, με χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης και εύκολη λειτουργία και διαχείριση.

7. Ο εξοπλισμός φίλτρου σχεδιάζεται συμπαγής και λογικός, με μικρό μέγεθος, το οποίο είναι ευέλικτο και βολικό για εγκατάσταση και κίνηση.

8. Ο εξοπλισμός φιλτραρίσματος χρησιμοποιεί πνευματική βαλβίδα αποστράγγισης, με σύντομο χρόνο διαδικασίας πλύσης πίσω, λιγότερη κατανάλωση νερού, προστασία του περιβάλλοντος και οικονομική.

9. Η κατάσταση λειτουργίας του εξοπλισμού φιλτραρίσματος εμφανίζεται από την οθόνη αφής και η διαφορική πίεση και η ρύθμιση χρόνου είναι βολική για προβολή.

προδιαγραφές
Κύριο μοντέλο φίλτρου BCM400 BCM500 BCM600 BCM800 BCM1000 BCM1200
Περιοχή φιλτραρίσματος (m2) 1.56 2.64 4.05 5.91 10.45 15.72
Αριθμός στοιχείων φίλτρου 10 18 26 33 49 64
Όγκος (L) 130 200 296 610 895 1695
Μέγεθος εισόδου και εξόδου DN150 DH200 DH250 DH350 DH400 DH500
Μέγεθος εξόδου αποστράγγισης DN40 DN65 DN65 DN80 DN80 DN80
Εφαρμόσιμο υγρό Υψηλή ροή, υψηλή ταχύτητα, χαμηλό ιξώδες (100 mPas) μάζα ακαθαρσιών < 1000 ppm)
Ακρίβεια φιλτραρίσματος 50-2000μm
Τυπική βαθμολογία πίεσης σχεδιασμού 1.0 MPa υψηλότερο μπορεί να προσαρμοστεί
Θερμοκρασία σχεδίασης 0-200C (ανάλογα με τις σφραγίδες)
Διαφορική πίεση καθαρισμού 50-100 KPa (καθορίζεται από το ιξώδες υγρού)
Όργανο διαφορικής πίεσης Διακόπτης διαφορικής πίεσης/πομπός πίεσης/πομπός διαφορικής πίεσης
Πρότυπο σύνδεσης εισόδου και εξόδου Φλάντζα. HG20592-2009 (τυπική σχεδίαση) HG20615-2009 (συμβατό με ANSI B16.5): ON11851 ένωση στρογγυλού σπειρώματος
Σειρά στοιχείων φίλτρου MS
Υλικό βρεγμένο με κέλυφος 304/316L/CS
Υλικό οπισθόπλυσης περιστροφικού βραχίονα 304 / 316L
Υλικό στεγανοποίησης κελύφους NBR/EPDM/VITON/λάστιχο σιλικόνης/καουτσούκ σιλικόνης με επίστρωση FEP
Ταξιαρχία στεγανοποιητικού υλικού στοιχείου φίλτρου NBR/EPDM/VITON/λάστιχο σιλικόνης/καουτσούκ σιλικόνης με επίστρωση FEP
Υλικό στεγανοποίησης ράβδου εμβόλου NBR/PU /VITON
Βαλβίδα εκκένωσης και εκκένωσης σκωρίας Πνευματική σφαιρική βαλβίδα πλήρους οπής μονής ή διπλής ενέργειας 304/316
Απαιτήσεις παροχής υπηρεσιών κοινής ωφέλειας 220V AC 0.4-0.6MPa καθαρός ξηρός πεπιεσμένος αέρας για σύστημα ελέγχου
Εφαρμογή

Αφαλάτωση θαλασσινού νερού, κυκλοφορούν νερό ψύξης και επανέγχυση πετρελαιοπηγών, νερό έρματος για πλοίο, νερό επαναχρησιμοποίησης λέβητα, υπερδιήθηση, διήθηση οπίσθιας όσμωσης, προεπεξεργασία ανταλλαγής ιόντων, φίλτρο ακροφυσίου χαρτιού. 4. Το σύστημα ελέγχου εξοπλισμού φίλτρου είναι ευαίσθητο, ακριβές λειτουργία και μπορεί να προσαρμόσει ευέλικτα τη διαφορική πίεση και την τιμή ρύθμισης χρόνου του πίσω πλυσίματος με βάση τη διαφορετική ακρίβεια νερού και φίλτρου.

ΕΡΕΥΝΑ