Όλες οι κατηγορίες

Πράκτορας

Αρχική σελίδα> Γίνεται μέλος > Πράκτορας

Τι υπηρεσίες μπορούμε να παρέχουμε

Τώρα, η Sffiltech διαθέτει άφθονη τεχνική δύναμη, τέλειο σύστημα επεξεργασίας και καλή εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Μαθαίνοντας από την εγχώρια και ξένη προηγμένη τεχνολογία, συνδυαζόμαστε με τη ζήτηση της αγοράς και φέρνουμε τα πλεονεκτήματά μας στο παιχνίδι για να αναπτύξουμε συνεχώς νέες σακούλες φίλτρου, όπως σακούλες φίλτρου αστεριών, κλωβούς φίλτρων με αστέρια, σακούλες φίλτρου ειδικής κατασκευής και ούτω καθεξής. Αυτά χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλα τα είδη σακουλών, όπως η βιομηχανία τσιμέντου. Ισχύει για τις βιομηχανίες ορυχείων, ασβεστόλιθου, τσιμέντου, σιδήρου και χάλυβα, παράδοση αλουμίνας, ηλεκτρολυτικό αλουμίνιο, παραγωγή μη σιδηρούχων μετάλλων, επεξεργασία ξύλου, επεξεργασία τροφίμων και βιομηχανία φαρμακείων. αέριο χαμηλής οξείδωσης από λέβητες με καύση άνθρακα, αποτέφρωση αποβλήτων, τήξη μετάλλων και χημικές βιομηχανίες, άσφαλτος, παραγωγή μη σιδηρούχων μετάλλων, κεραμικές, βιομηχανίες γυαλιού, Kilin σε εργοστάσια τσιμέντου και υψικάμινοι σε εργοστάσιο χάλυβα, διαβρωτικό αέριο, όπως χημικά, μέταλλα τήξη, βιομηχανίες αποτέφρωσης απορριμμάτων, κλίβανος τσιμέντου και λέβητας με καύση άνθρακα, υψηλής διαβρωτικότητας αέριο και υψηλή θερμοκρασία, όπως χημική βιομηχανία, λέβητας με καύση άνθρακα, βιομηχανία αποτέφρωσης απορριμμάτων και παραγωγή μη σιδηρούχων μετάλλων. Καλωσορίζουμε θερμά τον παλιό πελάτη με ακεραιότητα και ειλικρίνεια , με στόχο την εξερεύνηση νέας αγοράς με βάση τη δύναμη της ποιότητας.

Παγκόσμια αγορά

Η Shanghai sffiltech co., ltd. (shanghai filterbag factory co., Ltd.) βρισκόταν σε αυτό το πεδίο σακούλας φίλτρου για περισσότερα από 10 χρόνια. Με περισσότερα από 20 χρόνια εργοστασιακής εμπειρίας και εξαγωγικής εμπειρίας, βρισκόμαστε πάντα στην κορυφαία επιλογή για ξένη προμήθεια αυτά τα χρόνια. Η SFFiltech έγινε επίσης μια διάσημη μάρκα στο διαδίκτυο.

Η Sffiltech παρευρίσκεται στην Filtech από το 2006 έως σήμερα και σε άλλες σχετικές εκθέσεις φιλτραρίσματος, προσπαθούμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας τσάντα φίλτρου, κλωβό φίλτρου και σχετικά φίλτρα για όλους τους μακροχρόνιους συνεργάτες μας.

Μπορείτε να λάβετε όλα τα δεδομένα εξαγωγής από τα προσαρμοσμένα δεδομένα εξαγωγής μας, με περισσότερες από 20 σελίδες λίστα εξαγωγών, εξαγωγή σε περισσότερες από 50 χώρες και σχεδόν να έχετε παραγγελίες κάθε μέρα, ακόμη και 8 παραγγελίες σε μια μέρα, η Sffiltech γίνεται δημοφιλής και δημοφιλής στους ξένους.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε όλους τους ξένους να βρουν τα σωστά φίλτρα στην Κίνα και 100% ευθύνη για κάθε παραγγελία για τους συνεργαζόμενους πελάτες μας.

Ας είμαστε μαζί για καλύτερο περιβάλλον του κόσμου. Θα είμαστε όλο και καλύτεροι στο μέλλον.

50+ χώρες και περιοχές εξαγωγής

Τα προϊόντα έχουν παρασχεθεί σε περισσότερες από 50 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο

Συνεργαστείτε μαζί μας
Γίνεται μέλος