Όλες οι κατηγορίες

Φίλτρο τσάντα

Αρχική σελίδα> Προϊόντα > Φίλτρο σκόνης > Φίλτρο τσάντα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

fiberglass_filter_bag6.1
Σακούλα φίλτρου από υφαντό φίλτρο Fiberglass

Σακούλα φίλτρου από υφαντό φίλτρο Fiberglass


Βασικοί εμπορικοί όροι της σακούλας φίλτρου Fiberglass:

Τόπος καταγωγής Σαγκάη, Κίνα
Μάρκα SFFILTECH
Πιστοποίηση ISO, FDA
Στοιχείο προϊόντος Σακούλα φίλτρου από υαλοβάμβακα
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 10 τεμ (1 τεμ δωρεάν δείγμα)
Τιμή Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε μια ακριβή προσφορά
Λεπτομέρειες συσκευασίας Η εσωτερική συσκευασία είναι σε πλαστικές σακούλες Η εξωτερική συσκευασία είναι σε χαρτοκιβώτιο Ο μεγάλος όγκος μπορεί επίσης να υποστηρίξει προσαρμοσμένη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης 7-30 ημέρες μετά την κατάθεση. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ποσότητα παραγγελίας. 1-7 ημέρες για δείγμα
Λιμάνι φόρτωσης Σαγκάη, Ningbo, Qingdao, Lianyungang, Guangzhou, Shenzhen ή άλλα
Όροι πληρωμής 30% Κατάθεση, υπόλοιπο ΤΤ σε αντίγραφο Β/Λ. Άλλες μέθοδοι πληρωμής μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις της παραγγελίας
Προμήθεια Ικανότητα: 100000pcs / μήνα
OEM / ODM Ναι, μπορούμε να υποστηρίξουμε προσαρμοσμένα, όπως μέγεθος, σχήμα, υλικό
Υπηρεσίες μετά την πώληση 1 έτος εγγύηση αφότου υπογράψουμε και οι δύο την έρευνα εγκατάστασης συνήθως για αυτήν
Περιγραφή

Τι είναι μια σακούλα φίλτρου Fiberglass;

Η υφασμένη τσάντα από ίνες γυαλιού είναι ένα είδος υλικού φίλτρου με λογική δομή και καλή απόδοση. Αυτή η σακούλα φίλτρου έχει τα πλεονεκτήματα του υφάσματος από ίνες γυαλιού, όπως αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία, αντοχή στη διάβρωση, σταθερότητα διαστάσεων, ελάχιστη επιμήκυνση και συρρίκνωση και υψηλή αντοχή. Έχει επίσης μία ίνα, τρισδιάστατη μικροπορώδη δομή και υψηλό πορώδες. Σε σύγκριση με άλλες ανθεκτικές σε υψηλές θερμοκρασίες σακούλες φίλτρου από τσόχα χημικών ινών, έχει τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της χαμηλής τιμής και της αντοχής σε υψηλότερη θερμοκρασία. Έχει υψηλότερη αντίσταση λειτουργίας από τα συνηθισμένα υλικά φίλτρων υψηλής θερμοκρασίας από χημικές ίνες.

Το ύφασμα φίλτρου από ίνες γυαλιού είναι κατασκευασμένο από το νήμα από υαλοβάμβακα με ειδική επεξεργασία όπως γραφίτης, πυρίτιο, εμβάπτιση PTFE, επεξεργασία απωθητικού οξέος και άλλες χημικές επεξεργασίες. Είναι ένα ιδανικό πανί φίλτρου ανθεκτικό σε υψηλές θερμοκρασίες. Οι σακούλες φίλτρου από υαλοβάμβακα χρησιμοποιούνται ευρέως σε βιομηχανικούς χώρους καθαρισμού σκόνης, σακούλες, ατμοσφαιρική ρύπανση και πολύτιμες εφαρμογές ανακύκλωσης σκόνης κ.λπ.

Η απόδοση και η διάρκεια ζωής των μέσων φίλτρου από υφαντές ίνες γυαλιού ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο του νήματος, τη διάμετρο της ίνας, τη συστροφή, την πυκνότητα και τη δομή του υφάσματος. Η επίδραση της δομής του υφάσματος στην απόδοση του υλικού του φίλτρου είναι η εξής:

① Αντοχή στη φθορά: Απλός>διγλυφός>σφυρηλατημένος κόκκος.

② Απαλότητα: Σφυρηλατημένος κόκκος>Twill>Απλός κόκκος.

③ Λόγος κενών: Σφυρηλατημένος κόκκος>Twill>απλός κόκκος

Απόδοση σακούλας φίλτρου από fiberglass

1. Καλή αντοχή στη θερμότητα, κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση σε θερμοκρασία κάτω από 280 μοίρες.

2. Καλή απόδοση αποφλοίωσης σκόνης, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για αφαίρεση τέφρας.

3. Το μέγεθος των σακουλών φίλτρου από υαλοβάμβακα είναι πολύ πιο σταθερό, χωρίς συρρίκνωση ινών κάτω από την υψηλή θερμοκρασία.

4. Καλή χημική αντοχή: Σε υδροηλεκτρικό οξύ, ισχυρό οξύ και ισχυρό αλκαλικό περιβάλλον είναι πιο σταθερό από άλλα μέσα φίλτρου.

5. Το ύφασμα φίλτρου από υαλοβάμβακα δεν απορροφά υγρασία σε συνθήκες υγρασίας.

6. Η απόδοση φιλτραρίσματος της σακούλας φίλτρου από υαλοβάμβακα μπορεί να είναι πάνω από 99.5% και να συλλάβει τα σωματίδια σκόνης και τους ρύπους κάτω από τα PM2.5. Μπορεί να φτάσει σε απελευθέρωση αέρα 20mg και άνω.

7. Υψηλή αντοχή του υφάσματος φίλτρου από υαλοβάμβακα που είναι περίπου 3000N/5*20cm.

Ποιες είναι οι ειδικές διαδικασίες παραγωγής για σακούλες φίλτρου Fiberglass;

Η υφαντή σακούλα φίλτρου από υαλοβάμβακα κατασκευάζεται με το ράψιμο υφαντού υφάσματος από fiberglass. Οι πιο παραδοσιακές σακούλες φίλτρου από υφαντό ύφασμα στην αγορά χρειάζονται μόνο ράψιμο πριν από τη χρήση. Ωστόσο, σε πολύπλοκες συνθήκες εργασίας με ειδικές και υψηλές απαιτήσεις φιλτραρίσματος.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ειδικές διαδικασίες παραγωγής για τη βελτίωση της απόδοσης των σακουλών φίλτρου.

Οι σακούλες φίλτρου μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία με ψαλιδισμό, ημερολόγιο, υδατοαπωθητική επίστρωση, εμποτισμό PTFE και πλαστικοποίηση σύμφωνα με τη ζήτηση και τη διαμόρφωση του πελάτη.

Γιατί να επιλέξετε τη σακούλα φίλτρου από υαλοβάμβακα SFFILTECH;

1. Αξιόπιστη ποιότητα προϊόντος

Η SFFILTECH διαθέτει 3 λογισμικό παραγωγής και 22 προηγμένες πατέντες για σακούλες φίλτρου για να εξασφαλίσει την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των σακουλών φίλτρου

Η SFFILTECH ακολουθεί αυστηρά τη διαδικασία παραγωγής προτύπων ISO και τους κανονισμούς της αυτοματοποιημένης παραγωγής.

Το εργοστάσιο παραγωγής διαθέτει ένα σύνολο διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου και μια ομάδα βοηθητικού προσωπικού για την προπαραγωγή, κατά την παραγωγή και μετά την παραγωγή

Εάν απαιτείται, μπορούν να παρέχονται εκθέσεις εργαστηριακής επιθεώρησης ποιότητας από τρίτους για κάθε παρτίδα προϊόντων.

2. Βολική και σταθερή αποστολή:

Η SFFILTECH διαθέτει πάνω από 20 ολοκαίνουργια μηχανήματα και εξοπλισμό παραγωγής σακουλών φίλτρου που καθιστούν την εταιρεία ικανή για συνεπή παραγωγή.

Σταθερή και συνεχής προσφορά και παραγωγή. Μεγάλης κλίμακας αποθήκευση πρώτων υλών και αξεσουάρ.

Η ανεξάρτητη αποθήκη παρέχει μεγάλο χώρο αποθήκευσης για το απόθεμα αποστολής.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί εξαιρετικά αποδοτικές υπηρεσίες μεταφοράς και ταχυμεταφορών.

Η SFFILTECH έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας ως κατασκευαστής.

3. Ασφαλείς και αξιόπιστες συναλλαγές πληρωμής:

Από την ίδρυσή της, η SFFILTECH συνεργάζεται με τις πιο αξιόπιστες τράπεζες στην Κίνα, διασφαλίζοντας την ασφαλή μεταφορά κεφαλαίων.

Η SFFILTECH υποστηρίζει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και μπορεί να συνεργαστεί με τρίτες τράπεζες και επιχειρήσεις για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πληρωμών των πελατών.

"Η ακεραιότητα ήταν πάντα ένα από τα σημαντικότερα μέλημα της SFFILTECH"

4. Εξαιρετική προ-πωλήσεις και εξυπηρέτηση μετά την πώληση:

Η SFFILTECH διαθέτει πολυάριθμο έμπειρο προσωπικό πωλήσεων που παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση.

Η SFFILTECH μπορεί να παρέχει άμεση ηλεκτρονική υποστήριξη μετά την πώληση καθώς και υπηρεσίες μετά την πώληση στο εξωτερικό.

Η SFFILTECH έχει πολλούς αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο και υποκαταστήματα σε ορισμένες περιοχές που μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες αυτοπροσώπως.

Πώς να ελέγξετε τι είδους σακούλα φίλτρου είναι κατάλληλα για το σπίτι της τσάντας;

Όταν η παλιά σακούλα φίλτρου χρειάζεται αντικατάσταση:

Μόλις αφαιρέσετε τη σακούλα φίλτρου από το περίβλημα του φίλτρου, μπορείτε απλώς να κάνετε μερικές μετρήσεις και φωτογραφίες για να τις στείλετε σε εμάς. Θα μπορούσαμε να γνωρίζουμε τις προδιαγραφές της σακούλας φίλτρου χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο.

Εάν μπορείτε να μας στείλετε τα δείγματα, μπορούμε να αναλύσουμε το υλικό της τσάντας δειγμάτων και τη θεραπεία.

Μπορούμε να φτιάξουμε ένα δείγμα για να δοκιμάσετε την εφαρμογή του με την τσάντα σας μέσα σε λίγες μέρες.

Όταν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα νέο σύστημα φιλτραρίσματος και χρειάζεστε μερικές συμβουλές:

1. Θα σας στείλουμε μια διαμόρφωση για να την γεμίσετε σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις συνθήκες σας όπως θερμοκρασία, χημική περιεκτικότητα και άλλα. Αφού μας το στείλετε πίσω. Θα σας ενημερώσουμε για το τι είδους σακούλα φίλτρου είναι κατάλληλη για εσάς.

2. Οι μηχανικοί μας μπορούν να κανονίσουν online συνάντηση με τον μηχανικό σας ή να σας παράσχουν τη διαμόρφωση βάσει της απαίτησής σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των σακουλών φίλτρου Fiberglass;

Οι σακούλες φίλτρου από γυάλινες ίνες χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας, εκτός από τις σακούλες φίλτρου βασάλτη και τις σακούλες φίλτρου FMS. Χρησιμοποιείται στο σύστημα συλλογής σωματιδίων σκόνης κατά του φυσήματος.

1. Εξαιρετική αντοχή στη θερμότητα. Η μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας του υλικού φίλτρου από ίνες γυαλιού μετά από χημική επεξεργασία επιφάνειας μπορεί να φτάσει τους 280 ℃, το οποίο είναι εξαιρετικά κατάλληλο για συστήματα φιλτραρίσματος σκόνης. Επί του παρόντος και στο μέλλον, οι ίνες γυαλιού παραμένουν ένα σημαντικό υλικό φιλτραρίσματος υψηλής θερμοκρασίας.

2. Υψηλή αντοχή και χαμηλός ρυθμός διαστολής. Η αντοχή του σε εφελκυσμό είναι υψηλότερη από αυτή των διαφόρων φυσικών και συνθετικών ινών. Με ποσοστό επιμήκυνσης μόνο 2% -3%. Αυτό το χαρακτηριστικό επαρκεί για να διασφαλίσει ότι η σακούλα φίλτρου με μεγάλο λόγο διαστάσεων που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με αυτήν έχει υψηλή αντοχή εφελκυσμού και σταθερότητα διαστάσεων.

3. Εξαιρετική αντοχή στη διάβρωση. Επί του παρόντος, οι συνήθως χρησιμοποιούμενες ίνες γυαλιού που παράγονται στην Κίνα χωρίζονται σε δύο τύπους: χωρίς αλκάλια και χωρίς μεσαία αλκάλια. Οι ίνες γυαλιού Ε χωρίς αλκάλια έχουν υψηλή αντοχή στο νερό και τον υγρό αέρα και σε ασθενή αλκαλικά διαλύματα σε θερμοκρασία δωματίου. Αλλά δεν είναι ανθεκτικά σε οξέα και αλκαλική διάβρωση υψηλής διαλυτότητας. Οι μεσαίες αλκαλικές ίνες έχουν καλή αντοχή στο νερό και στα οξέα, επομένως, διαφορετικά συστατικά των ινών γυαλιού πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με τις ιδιότητες που εισάγονται για να επιτευχθούν καλύτερα αποτελέσματα.

4. Η επιφάνεια του υλικού του γυάλινου φίλτρου είναι λεία, με χαμηλή αντίσταση φιλτραρίσματος. Το οποίο ευνοεί την απομάκρυνση της σκόνης. Δεν καίγεται και δεν παραμορφώνεται.

5. Το υλικό του φίλτρου από υαλοβάμβακα είναι εύθραυστο. Δεν είναι ανθεκτικό στην κάμψη και δεν είναι ανθεκτικό στη φθορά. Έχει κάποια παραμόρφωση μετά το τράβηγμα. Τα υφάσματα από ίνες γυαλιού χωρίς επεξεργασία χημικής τροποποίησης επιφάνειας δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των υλικών φίλτρων υψηλής θερμοκρασίας. Έτσι, η απόδοσή τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διαδικασία επεξεργασίας της επιφάνειας, τη φόρμουλα και τη δομή του υφάσματος.

προδιαγραφές

Ποιες είναι οι χημικές ιδιότητες των σακουλών φίλτρου Fiberglass;

Είδος Τύπος φίλτρου Συνεχής Θερμοκρασία Θερμοκρασία αιχμής Αντοχή στην Υδρόλυση Αντοχή στα οξέα Αντοχή στα αλκάλια Αντοχή στην Οξείδωση Τιμή PH
Fiberglass Γυαλί ινών 280 ℃ 350 ℃ Έξοχος Έξοχος μέτριος Έξοχος 1-14
PP Πολυπροπυλένιο 90 ° C 95 ° C Έξοχος Έξοχος Έξοχος Περιορισμένος 1-14
PE Πολυεστέρας 150 ° C 150 ° C Περιορισμένος μέτριος Περιορισμένος καλός 4-12
Ακρυλικό Ομοπολυμερές πολυακρυλνιτριλίου 125 ° C 140 ° C καλός καλός μέτριος καλός 3-11
ΜΑΔ Πολυφαινυλοσουλφίδιο 190 ° C 200 ° C Έξοχος Έξοχος Έξοχος μέτριος 1-14
Nomex Μ-Αραμίδη 200 ° C 220 ° C μέτριος μέτριος μέτριος μέτριος 5-9
P84 Πολυϊμίδιο 240 ° C 260 ° C καλός μέτριος μέτριος καλός 3-13
PTFE Πολυτετραφθοροαιθυλένιο 250 ° C 280 ° C Έξοχος Έξοχος Έξοχος Έξοχος 1-14

Ποιες είναι οι φυσικές και μηχανικές ιδιότητες των σακουλών φίλτρου Fiberglass;

Όχι. Υλικό Τύπος ύφανσης Βάρος (9/m2) Διαπερατότητα αέρα (cm3 /cm2/s @ 127Mpa) Αντοχή σε εφελκυσμό (N/25cm ) φινίρισμα Εφαρμογή
Στημόνι Υφάδι
1 E-glass (Τ) Διπλό twill 760 ± 20 2-5 > 2400 > 2000 Μεμβράνη PTFE Τσιμεντοβιομηχανία: 1. Σκόνη CaO που παράγεται κατά τη διαδικασία αποσύνθεσης σκόνης CaCO η οποία δεν αποσυντίθεται με ασφάλεια από το ακατέργαστο άλευρο τσιμέντου στον κλίβανο αποσύνθεσης. 2. Αέρια όπως SO, NO, CO, CO που παράγονται κατά τη διαδικασία πύρωσης κονιοποιημένου άνθρακα για πύρωση. 3. Τα καυσαέρια που απορρίπτονται από τον κυκλώνα φθάνουν σε υψηλή θερμοκρασία τουλάχιστον 320°C και είναι στεγνά. 4. Η σκόνη φτάνει σε πυκνότητα 40-130mg/Nm3, με 90% σε διάμετρο σωματιδίων σκόνης μικρότερη από 10 μ.μ. με περιεκτικότητα σε NO μικρότερη από 250PPm. περιεκτικότητα ΝΟ 100-1700 mg/Nm3; 5. Οι περιεκτικότητες CO και CO2 μερικές φορές κυμαίνονται ανάλογα με την επάρκεια πύρωσης του κονιοποιημένου άνθρακα.
2 E-glass (Τ) Διπλό twill 760 ± 20 2-5 > 2400 > 2000 Μεμβράνη PTFE
3 E-glass (Τ) Διπλό twill 760 ± 20 <30 > 2400 > 2000 Εμβάπτιση PTFE
4 E-glass (Τ) 1/3 twill 340 ± 15 2-5 > 1300 > 800 Μεμβράνη PTFE + Αντοχή σε οξύ Βιομηχανία κραμάτων σιδήρου Χαρακτηριστικά συνθηκών εργασίας του κράματος σιδήρου 1. Υψηλή και σημαντικά αυξομειούμενη θερμοκρασία καπνού, ασταθείς συνθήκες εργασίας 2. Ελαφρύ και λεπτή σκόνη, με 90% σκόνη σιδηροπυριτίου σε διάμετρο σωματιδίων ≤1μm 3. Η υψηλή πρόσφυση της σκόνης τείνει να προκαλέσει κέικ σκόνης 4. Το μέσο διήθησης απαιτείται να είναι αντιδιαβρωτικό, ανθεκτικό στη θερμότητα με καλή απόδοση καθαρισμού σκόνης.
5 E-glass (Τ) 1/3 twill 450 ± 15 <33 > 2000 > 1000 Εμβάπτιση PTFE, πυρίτιο και γραφίτης
6 Ηλεκτρονικό γυαλί Διπλό υφάδι 550 ± 15 <45 > 2000 > 2000 γραφίτης
7 Ηλεκτρονικό γυαλί Διπλό υφάδι 550 ± 15 2-5 > 2000 > 2000 PTFE εμβάπτιση + γραφίτης
8 Γυαλί C Διπλό υφάδι 550 ± 15 <45 > 2000 > 2000 γραφίτης
9 E- glass+ptfe Διπλό twill 820 ± 2 2-5 > 2000 > 2000 Μεμβράνη PTFE Βιομηχανία αποτέφρωσης απορριμμάτων Χαρακτηριστικά των συνθηκών εργασίας της αποτέφρωσης απορριμμάτων 1. Τα απόβλητα περιέχουν πολύπλοκα και σοβαρά επιβλαβή συστατικά, με υψηλές απαιτήσεις επεξεργασίας. 2. Ασταθής θερμοκρασία και ποσότητα καπνού, σε θερμοκρασία που κυμαίνεται μεταξύ 140°C-260°C 3. Υψηλή θερμοκρασία καπνού έως και 60%, τείνει να προκαλέσει κόλλημα της σακούλας 4. Ο καπνός περιέχει σκόνη υψηλής πυκνότητας έως 50 g/ Μ3, είναι ελαφρύ και λεπτό 5. Ο καπνός έχει σχετικά υψηλή περιεκτικότητα σε διαβρωτική ουσία, προκαλώντας αύξηση του σημείου δρόσου οξέος
10 Refrasil Διπλό twill 760 ± 20 <30 > 2400 > 2400 Εμβάπτιση PTFE
11 Refrasil Διπλό twill 760 ± 20 2-5 > 2400 > 2400 Μεμβράνη PTFE
12 E-glass*ptft Διπλό twill 820 + 20 2-5 > 2000 > 2000 Μεμβράνη PTFE Βιομηχανία ηλεκτροπαραγωγής Χαρακτηριστικά συνθηκών εργασίας εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση άνθρακα 1. Σχετικά υψηλή πυκνότητα σκόνης στην είσοδο του ξεσκονίσματος 2. Ο καπνός έχει υψηλή περιεκτικότητα σε συστατικά όπως SO2, NO, O2, O3, τα οποία έχουν ισχυρή καταστροφική επίδραση στο μέσο διήθησης 3. Η ποσότητα του καπνού εκτίθεται σε σημαντικές διακυμάνσεις με τις αλλαγές στον τύπο άνθρακα και στο φορτίο παραγωγής ενέργειας 4. Η ταχύτητα διήθησης είναι γενικά περίπου 1.0, ο καθαρισμός της σκόνης πραγματοποιείται κυρίως με παλμικό καθαρισμό σκόνης ή περιστροφικό χτύπημα πίσω
13 Refrasil Διπλό twill 760 ± 20 <30 > 2400 > 2000 Εμβάπτιση PTFE
14 Refrasil Διπλό twill 760 ± 20 2-5 > 2400 > 2000 Μεμβράνη PTFE
15 Refrasil Διπλό twill 760 ± 20 <30 > 2400 > 2000 Αντοχή στα οξέα
16 Refrasil Διπλό twill 760 ± 20 2-5 > 2400 > 2000 Μεμβράνη PTFE + Αντοχή σε οξύ
17 E-glass (Τ) 1/3 twill 480 ± 15 <30 > 2000 > 1200 Αντοχή στα οξέα Χημική βιομηχανία Χαρακτηριστικά των συνθηκών εργασίας της χημικής βιομηχανίας 1. Με υψηλή αρχική πυκνότητα, η αιθάλη είναι μια ουσία νανοκλίμακας με μικρή διάμετρο σωματιδίων, ειδικό βάρος και ισχυρή πρόσφυση. 2. Η θερμοκρασία λειτουργίας του κύριου φίλτρου κυμαίνεται μεταξύ 270°C-280°C, αυτή του φίλτρου απορριμμάτων είναι περίπου 250°C. 3. Ο προθερμαντήρας λαδιού έχει θερμοκρασία λειτουργίας >350°C, περίπου 400°C, η οποία απαιτεί ψύξη με ψεκασμό υδρονέφωσης, ενώ με μεγάλη ποσότητα CO, SO2, SO3: που περιέχεται στον καπνό, θα δημιουργήσει θειικό οξύ. . 4. Εμπλέκεται εύφλεκτο και εκρηκτικό αέριο, με μεγάλη ποσότητα υδρατμών και 1 τόνος νερού που ψεκάζεται μπορεί να παράγει 1600 m3 υδρατμούς 5. Πίεση εισόδου 200pa, πίεση εξόδου 3,500-4,000pa, πίεση αντίθετης φύσης 5,000pa
18 Ηλεκτρονικό γυαλί Διπλό δίκλινο 550 ± 15 <45 > 2000 > 2000 γραφίτης

Ποιες είναι οι συμβατικές παράμετροι μεγέθους και βάρους των σακουλών φίλτρου Fiberglass;

Πάχος (mm) Διάμετρος (mm) Μήκος (mm) Βάρος (g/㎡)
1 2.2 ~ 120、130、150、160、180、230、250、300 2000、3000、5000、6000、7400、8000、10000 350、480、550、760、820
Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες διαστάσεις 150mm*1500mm、133mm*2000mm、133mm*2500mm
Βάρος που χρησιμοποιείται πιο συχνά 550 γρ., 760
Μπορούμε να προσαρμόσουμε τη διάμετρο, το μήκος και το βάρος για εσάς
Εφαρμογή

Σε ποιες βιομηχανίες χρησιμοποιούνται οι σακούλες φίλτρου Fiberglass;

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα κάτω από την υψηλή θερμοκρασία των 240 ℃ και η αντίσταση στη θερμοκρασία σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να φτάσει τους 280 ℃. Χρησιμοποιείται ευρέως στη διήθηση καυσαερίων υψηλής θερμοκρασίας από χάλυβα, τσιμέντο, ηλεκτρική ενέργεια, μη σιδηρούχα μέταλλα, αποτέφρωση σκουπιδιών, ανάμειξη ασφάλτου σκυροδέματος, χημική βιομηχανία και άλλες βιομηχανίες. Είναι κατάλληλο για μεθόδους αφαίρεσης σκόνης με παλμική και αντίστροφη εμφύσηση υψηλής ταχύτητας. Είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό φίλτρου για φίλτρο σακούλας υψηλής θερμοκρασίας.

Excel

Τσιμεντοβιομηχανία

Χαρακτήρας τσιμεντοκαμίνου

Η πρώτη ύλη τσιμέντου στον φούρνο αποσύνθεσης δεν αποσυντίθεται πλήρως σε σκόνη caco3

Μαζί με τη σκόνη CaO κατά την αποσύνθεση του caco3 που παράγεται

Για την καύση κονιοποιημένου άνθρακα που παράγεται κατά τη διαδικασία καύσης so2 nox co co2 και άλλα αέρια

Κλίβανος θερμοκρασία καυσαερίων από τον κυκλώνα από περισσότερο από 320 βαθμούς αέριο ξήρανσης

Η συγκέντρωση σκόνης μεγέθους σωματιδίων σκόνης μικρότερη από 10um αντιπροσώπευε περισσότερο από το 90%

Μερικές φορές το περιεχόμενο συν ανάλογα με κάθε καύση κυμαίνεται

(1) Αποτεφρωτής σκουπιδιών. Μπορεί να καθαρίσει τα καυσαέρια με υψηλή υγρασία, υψηλή θερμοκρασία και υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, ισχυρά χημικά διαβρωτικά και σκόνη υψηλού ιξώδους. Η επεξεργασία των σακουλών φίλτρου PTFE, ειδικά η επεξεργασία απορριμμάτων ιατρικών προμηθειών και οικιακών απορριμμάτων, μπορεί να λύσει τα προβλήματα των σπιτιών καύσης υψηλής θερμοκρασίας, των σπιτιών πάστας σκόνης υψηλού ιξώδους, των σπιτιών χημικής διάβρωσης και ούτω καθεξής.

(2) Καθαρισμός βιομηχανικού καπνού και σκόνης σε λέβητες σταθμών ηλεκτροπαραγωγής που καίνε άνθρακα υψηλής περιεκτικότητας σε θείο με όξινα, αλκάλια και διαβρωτικά χημικά αέρια. Η τσάντα φίλτρου PTFE έχει κυρίως τα πλεονεκτήματα της μη κολλητικής σακούλας, της εύκολης αφαίρεσης σκόνης, της μικρής αντίστασης λειτουργίας του εξοπλισμού, της μεγάλης διάρκειας ζωής κ.λπ.

(3) Καθαρισμός καυσαερίων αερίων υψικαμίνων σε μεταλλουργείο σιδήρου και χάλυβα. Η τσάντα φίλτρου PTFE χρησιμοποιείται κυρίως για την επίλυση του προβλήματος διάβρωσης που προκαλείται από χημικά αέρια όπως υψηλή θερμοκρασία, υψηλή υγρασία, σακούλες πάστας κάτω από το σημείο δρόσου και θείο υψηλής θερμοκρασίας.

Ειδικές εφαρμογές των σακουλών φίλτρου σκόνης σε διάφορες συνθήκες εργασίας:

Πού να εγκαταστήσετε τη σακούλα φίλτρου που είναι εγκατεστημένη σε κάθε βιομηχανική μονάδα;

Πεδίο εφαρμογής για τη διηθητική σακούλα εργοστάσιο τσιμέντου:

Σύνθλιψη, λείανση, λείανση άνθρακα, μεταφορά υλικών, αφαίρεση σκόνης στην κορυφή της αποθήκης, λείανση ακατέργαστου μετάλλου, λείανση τσιμέντου, συσκευασία.

Μεταλλουργικά εργοστάσια:

Ηλεκτρικοί φούρνοι, υψικάμινοι, κάμινοι αποθείωσης, επαγωγικοί κλίβανοι, χύτευση, αμμοβολή, βαρελόκαμινοι.

Εργοστάσιο ηλεκτρισμού:

Μεταφορέας υλικού, επεξεργασία σκόνης καπνού (σκόνης), αποθήκευση ιπτάμενης τέφρας.

Εργοστάσιο αλουμινίου:

Πύργος στεγνού καθαρισμού ρευστοποιημένου κρεβατιού, πύργος στεγνού καθαρισμού με πίδακες βεντούρι, σκόνη άνθρακα, σύνθλιψη ανόδου, σκόνη παραγωγής ηλεκτρολυτικού αλουμινίου.

Φυτό τροφίμων:

Πύργος στεγνού καθαρισμού υγρού κρεβατιού, πύργος στεγνού καθαρισμού με πίδακα βεντούρι, πύργος στεγνού καθαρισμού αυτοψημένου, σκόνη άνθρακα.

Τρόφιμα/φαρμακευτικά φυτά:

Πρόσθετα, τμήμα ξήρανσης, επεξεργασία αλεύρου/σιτηρών, ταμπλέτες ζάχαρης και φυτοφαρμάκων, συσκευασία.

Χημικά εργοστάσια:

Πλαστικές ίνες, ρητίνες, ελαστικά/λάστιχο, οπτάνθρακα, σκόνη λεύκανσης, συσκευασία.

Κάθε φυτό θα έχει διαφορετικές σακούλες φίλτρου. Για περισσότερες λεπτομέρειες, έχουμε το αρχείο διαμόρφωσης για να επιλέξετε τη σωστή σακούλα φίλτρου. Ή μπορείτε να μας επισκεφτείτε απευθείας, θα σας παρέχουμε τη βοήθειά μας και θα σας καθοδηγήσουμε.

ΕΡΕΥΝΑ