Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Αρχική σελίδα> Νέα & ιστολόγιο > Κλάδος Ειδήσεις

Πώς να υπολογίσετε τον όγκο αέρα και την περιοχή φιλτραρίσματος του φίλτρου σακούλας μέσης απόδοσης F9;

Χρόνος: 2023-07-06 Προβολές: 6

Το υλικό φίλτρου που χρησιμοποιείται για το φίλτρο σακούλας μέσης απόδοσης F9 είναι ηλεκτροστατικό υλικό. Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά υλικά φίλτρου, έχει καλύτερο αποτέλεσμα φιλτραρίσματος, ισχυρή αναπνοή, αποφεύγει το πέταγμα της σκόνης και μπορεί να εξοικονομήσει πολλές φορές για να αντικαταστήσει την οθόνη φίλτρου, να μειώσει το λειτουργικό κόστος. Λόγω των μοναδικών δομικών χαρακτηριστικών του φίλτρου σακούλας, ο όγκος αέρα του είναι μεγάλος. Πώς να υπολογίσετε τον όγκο αέρα και την περιοχή φιλτραρίσματος του φίλτρου σακούλας μέσης απόδοσης;

Ο τύπος υπολογισμού για την περιοχή φιλτραρίσματος του φίλτρου σακούλας μέσης απόδοσης F9 έχει ως εξής:

Όγκος αέρα (m3/h)=πλάτος * ύψος * 2.5M/s (ταχύτητα ανέμου) * 3600 δευτερόλεπτα (1 ώρα)

Η περιοχή φιλτραρίσματος ενός φίλτρου μέσης απόδοσης τύπου σακούλας εξαρτάται από τον αριθμό των σακουλών φίλτρου και το μήκος των σακουλών φίλτρου, για παράδειγμα: 592 * 592 * 20 * 600-6P-F7, το μέγεθος του εξωτερικού πλαισίου είναι 592 * 592 * 20 mm, το μήκος των 600 σακουλών και η απόδοση είναι F7. Το πλάτος είναι γενικά 670 mm και η περιοχή φιλτραρίσματος υπολογίζεται ότι είναι 0.8 τετραγωνικά μέτρα. Η συνολική επιφάνεια φιλτραρίσματος των 6 σακουλών φίλτρου είναι 4.8 τετραγωνικά μέτρα.

Ο τύπος υπολογισμού για τον όγκο αέρα του φίλτρου σακούλας μέσης απόδοσης έχει ως εξής:

Μήκος * πλάτος * ταχύτητα ανέμου * 60=κυβικά μέτρα ανά λεπτό.

Ο ονομαστικός όγκος αέρα πρέπει να υπολογιστεί με βάση την ταχύτητα του ανέμου. Το κανονικό σύστημα παροχής κεντρικού κλιματισμού έχει ρυθμιστεί με ταχύτητα ανέμου 2.5 m/s, ώστε να μπορούμε να υπολογίσουμε τον όγκο αέρα του φίλτρου μέσης απόδοσης τύπου σακούλας.