Όλες οι κατηγορίες

Κλάδος Ειδήσεις

Αρχική σελίδα> Νέα & ιστολόγιο > Κλάδος Ειδήσεις

Τι είναι το φίλτρο αέρα υπερυψηλής απόδοσης U15;

Χρόνος: 2023-07-05 Προβολές: 7

Το φίλτρο αέρα εξαιρετικά υψηλής απόδοσης U15, γνωστό και ως φίλτρο αέρα εξαιρετικά υψηλής απόδοσης U15 ή φίλτρο εξαιρετικά υψηλής απόδοσης χωρίς διαχωρισμό U15, χρησιμοποιείται κυρίως στο τέλος του καθαρού δωματίου. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι εισαγόμενο υλικό φίλτρου ή τοπικός εξοπλισμός καθαρισμού. Η απόδοση του φίλτρου υψηλής απόδοσης U15 μπορεί να φιλτράρει σωματίδια 0.1um για να ελέγξει σωματίδια μεγαλύτερα από 0.1um στο καθαρό δωμάτιο

Το φίλτρο αέρα εξαιρετικά υψηλής απόδοσης U15 είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά λεπτό χαρτί από ίνες γυαλιού και άλλα υλικά, χρησιμοποιώντας θερμοκολλητική κόλλα ως διαχωριστικό και συνδυάζεται με μεταλλικό σκελετό. Με τα πλεονεκτήματα της μεγάλης διάρκειας ζωής και της εύκολης εγκατάστασης, ο σχεδιασμός φίλτρων αέρα εξαιρετικά υψηλής απόδοσης βασίζεται σε αρχές μηχανικής και επιστημονική διαχείριση. Η διάρκεια ζωής τους μπορεί να φτάσει αρκετά χρόνια ή και περισσότερα, ενώ η αντικατάσταση των φίλτρων είναι επίσης πολύ απλή. Κατά τη χρήση, απλώς αποσυναρμολογήστε το φίλτρο και αντικαταστήστε την οθόνη του φίλτρου.

Το εξαιρετικά αποδοτικό φίλτρο αέρα U15 έχει χαμηλή αντίσταση και μεγάλη χωρητικότητα σκόνης και χρησιμοποιείται ευρέως σε βιομηχανικά καθαρά δωμάτια, όπως ημιαγωγοί, ηλεκτρονικά, επίπεδες οθόνες, μηχανήματα ακριβείας, επιφανειακή επίστρωση, αεροδιαστημική κ.λπ. για τη διασφάλιση της κανονικής λειτουργίας των διαδικασιών παραγωγής και να βελτιώσει την απόδοση του προϊόντος. Χρησιμοποιείται σε φαρμακευτικά, ιατρικά, τρόφιμα και ποτά, βιομηχανική, πειραματική κτηνοτροφία και άλλους βιολογικούς καθαρισμούς, δημιουργεί ένα αποστειρωμένο περιβάλλον.